En jente er en halvferdig ting

Arrangementsinformasjon
Default plakat en jente er 280mmx420mm skjerm

Papirhuset Teater

Onsdag 15. februar 2017 kl. 19:00 


EN JENTE ER EN HALVFERDIG TING

av Eimear McBride


Monologen En jente er en halvferdig ting er basert på den flere ganger prisbelønte romanen av Eimear McBride, og nå dramatisert av Annie Rice.

En jente er en halvferdig ting er en skildring av en jentes oppvekst og hennes forsøk på å finne fotfeste og kjempe sin kamp for en rett til liv, dratt mellom religiøs bakgrunn, kjærlighetsløshet, incest og egen ensomhet. Hennes bindeledd til livet er den to år eldre kreftsyke broren som hun etablerte en søskenkontakt med allerede mens hun befant seg i morens liv, og i alt dette mørke finnes en bittersøt overlevelses-humor.

En jente er en halvferdig ting er skrevet i et rytmisk og prosalyrisk språk som en viktig fortelling om å ikke svikte et barn og om nødvendigheten om å få etablere sitt eget liv.

Akershus Teater er stolt av som første teater i landet å presentere denne unike historien, etter stor suksess i en rekke land, sist på Young Vic i London. Presentert med Inga Ibsdotter Lilleaas i den store kvinnelige rollen og med en av våre mest erfarne instruktører i regirollen; Trond Lie. Stykket er oversatt av Caterina Cattaneo.

akershusteater
monolog
teater
teaterforestilling
suksess
ingaibsdotter
turné
tønsberg
papirhuset
papirhusetteater
tønsbergsblad

Restriksjoner

Scenekort og studentkort må fremvises i døren

Ansvarsfraskrivelse

Kjøpte billetter refunderes ikke